Hvad siger en ungdomspolitiker om migration og flygtninge

Hvad siger en ungdomspolitiker om migration og flygtninge

Opgave 1

Lav en analyse af det politiske indhold i videoen med den valgte ungdomspolitiker. Du finder videoerne under video. Hvad er de centrale pointer i budskaberne? Hvad ønsker politikeren anderledes end den linje, som den nuværende regering fører?

Opgave 2

Med baggrund i videoerne med politikerne er det jeres opgave at indplacere de valgte partier på en skala fra 1 til 10, (hvor 1 repræsenterer den mest lempelige udlændingepolitik og 10 repræsenterer den strammeste udlændingepolitik).

Brug et stort stykke papir med tykke tusch og store bogstaver!

Husk at høre efter, hvad ungdomspolitikerne mener om moderpartiets politik, men det er jeres politiske vurdering af partierne, som i denne sammenhæng, er afgørende for placeringen. Forbered en grundig argumentation, der efterfølgende kan fremlægges.

Ungdomspolitiker

Andreas Weidinger fra Konservativ ungdom vil ikke give moderpartiet nykker, når det handler om udlændingepolitikken

 

We will be happy to hear your thoughts

Skriv et svar

UA-84884983-1
Eu migrantflygtninge